Piektdien, 16. janvārī no rīta Tukuma rajonā pēc divu vieglo automašīnu sadursmes bojā gāja divi cilvēki, cietuši vēl pieci.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš informēja, ka ap plkst.10.15 policija saņēma informāciju, ka autoceļa Tukums-Lazdas 7.kilometrā sadūrās vieglā automašīna "Mazda" un "Opel Vectra".

Izmeklējot negadījuma apstākļus, policija novērojusi, ka negadījuma laikā sniga slapjš sniegs, ceļš bijis ļoti slidens. Virzienā no Lazdām Kandavas pusē uz Tukumu braukusi Kandavas novada automašīna "Mazda", kurā bijis vadītājs un četri pasažieri, bet no Tukuma brauca Tumes pagasta automašīna "Opel Vectra", kurā bija vadītājs un viena pasažiere, nepilngadīga ģimenes locekle, informēja Tukuma rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Rolande Bebere.

"Mazda" sākusi slīdēt un, vadītājam nenovaldot mašīnu, ieslīdējusi pretējā braukšanas joslā, kur abas automašīnas sadūrušās, kā dēļ abi vadītāji gājuši bojā un cietuši visi pieci pasažieri. "Mazda" pasažieri nogādāti Tukuma ārstniecības iestādēs, savukārt meitene bijusi smagā stāvoklī, tāpēc Katastrofu medicīnas centrs to nolēmis pārvest uz stacionāru Rīgā, informēja Bebere.

Policija noskaidro visus negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!