Foto: Publicitātes foto
Sestdien uz Daugavpils šosejas Lielvārdes pagastā divu automašīnu sadursmē cieta pieci cilvēki, tostarp gāja bojā 30 gadus vecs vīrietis, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Tāpat nopietnas traumas guva vēl trīs 23, 27 un 24 gadus veci vīrieši, kuri tika nogādāti slimnīcā ar nopietnām traumām. 28 gadus vecs vīrietis nebija guvis smagas traumas, tāpēc atteicās no hospitalizēšanas.

Vienlaikus vakar automašīna notrieca 60 gadus vecu vīrieti, kuru autobuss izlaida pieturā. Ejot pāri ceļam, vīrieti notrieca automašīna, kā rezultātā viņš guva augšstilba lūzumu un galvas traumu.

Savukārt Jūrmalā autovadītājs notrieca 82 gadus vecu sievieti, kura guva mugurkaula un kakla skriemeļu bojājumus, kā arī galvas traumu.

Rīgā līdzīgi cieta arī deviņus gadus vecs zēns, kurš slimnīcā tika nogādāts slimnīcā ar kājas lūzumu un aizdomām par mugurkaula traumu.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1260 izsaukumus, no kuriem 168 saistīti ar traumām un negadījumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!