Foto: DELFI Aculiecinieks

Vieglās automašīnas sadursmē ar kravas automašīnu uz Jelgavas šosejas bojā gājis bērns, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ieva Vītola.

NMPD izsaukumu uz Jelgavas šoseju saņēma plkst. 12.45, un tajā ieradās četras brigādes, tostarp reanimācijas brigāde. Lai gan vienam no vieglajā automašīnā esošajiem bērniem ilgstoši tika veikti atdzīvināšanas pasākumi, viņa traumas bija pārāk smagas, un bērns mira notikuma vietā.

Vēl divus bērnus mediķi no notikuma vietas nogādāja slimnīcā. Viens no viņiem vidēji smagā stāvoklī ar ķermeņa savainojumiem nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, bet otrs bērns ar vieglākiem sasitumiem - slimnīcā Jelgavā.

Negadījumā cietusi arī sieviete, kura vidēji smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā Jelgavā. Vieglajā automašīnā atradās arī vīrietis, kurš avārijā nav cietis. Savukārt smagās automašīnas šoferis pie mediķiem neesot vērsies.

Pirmdien ap plkst. 13 autoceļa Rīga-Jelgava-Valsts robeža 37. kilometrā notikusi sadursme starp vieglo automašīnu "Hyundai" un kravas automašīnu "DAF" ar piekabi, pastāstīja Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece. Automašīna "DAF" braukusi no Rīgas puses, un tai pretī braukusi automašīna "Hyundai". Tiek pieļauts, ka sadursme notikusi, jo "Hyundai" vadītājs iemidzis pie stūres, un viņa vadītais transportlīdzeklis iebraucis pretējā joslā.

Patlaban notikuma vietā strādā policija. Negadījuma vietā tiek regulēta satiksme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!