Piektdien vakarā uz Ventspils šosejas, pie Varkaļu kanāla, notikusi avārija, kurā cieta seši cilvēki, tostarp divi bērni, informēja Valsts policijā.

Piektdien ap plkst.18 Ventspils šosejas 23.kilometrā sadūrās divas automašīnas "Audi". Avārijā cieta seši cilvēki, kuri brauca abās negadījumā iesaistītajās automašīnās. Visi cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

Lai no avarējušajām automašīnām atbrīvotu cietušos un likvidētu negadījuma sekas, tiesībsargiem uz pusstundu nācās apturēt satiksmi pa Ventspils šoseju.

Kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilona Noriete, šajā negadījumā smagi cieta trīs cilvēki - divi pieaugušie un bērns. Vēl divi pieaugušie guvuši galvas traumas un viņus bija nepieciešams nogādāt slimnīcā, savukārt otram cietušajam bērnam traumas bijušas vieglākas un viņš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas varēja doties mājup.

Kopumā ātrās palīdzības mediķi piektdien devās uz pieciem ceļu satiksmes negadījumiem, kuros cieta cilvēki, sniedzot palīdzību 12 cietušajiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!