Piektdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gāja bojā divi cilvēki, informēja Valsts policijā.
Piektdien Latvijā tika reģistrēti 86 ceļu satiksmes negadījumi 16 no kuriem cieta cilvēki. Tostarp Rīgā vakar tika reģistrētas 42 avārijas, astoņās no kurām cieta cilvēki.

Piektdien pēc plkst.22 Cēsu rajonā, uz Vidzemes šosejas, 1965.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Toyota Previa" nobrauca no ceļa un apgāzās.

Avārijas vietā no gūtajām traumām gāja boja automašīnas pasažiere, 1945.gadā dzimusi sieviete, bet dažādas traumas guva automašīnas šoferis un automašīnas pasažieri - 1944.gadā un 1966.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt ap plkst.16 Jelgavas rajonā, uz ceļa Dzirnieki - Pilsrundāle, 1985.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu "Audi 100" nobrauca no ceļa, auto apgāzās un ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām mira automašīnas vadītājs, bet pasažieris, 1974.gadā dzimis vīrietis guva smagas traumas.

Avārija ar daudziem cietušajiem vakar ap plkst.12 notika Rīgas rajonā, uz ceļa Ķekava - Skaistkalne. 1966.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu "Mazda 323" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "VW Passat".

Negadījumā cieta septiņi cilvēki - sešiem pieaugušajiem medicīniskā palīdzība tika sniegta uz vietas, bet slimnīcā tika nogādāts četrus gadus vecs zēns, kuram ārsti konstatēja smadzeņu satricinājumu un sasitumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!