Foto: Valsts policija

19. aprīlī Valsts policija saņēmusi informāciju, ka nenoskaidrots transportlīdzeklis Balvos izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, kurā bojātas ceļa zīmes, ceļa aizsargbarjeras, kā arī kāda privātīpašuma žogs un apstādījumi. Transportlīdzekļa vadītājs izrādījies kāds 1994. gadā dzimis vīrietis, kurš pie auto stūres bija sēdies alkohola reibumā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Likumsargi noskaidrojuši, ka 19. aprīļa naktī, pulksten 3.58, 1994. gadā dzimis vīrietis pēc alkohola lietošanas sēdies pie auto stūres un iebraucis kāda privātīpašuma teritorijā, bojājot žogu un apstādījumus. Tas pārgalvīgo braucēju nav apturējis un viņš turpinājis ceļu, izraisot ceļu satiksmes negadījumu, bojājot ceļa zīmes un ceļa aizsargbarjeras.

Pēc uzbraukšanas šķēršļiem transportlīdzekļa vadītājs atstājis transportlīdzekli un pametis notikuma vietu.

Ar mērķi maldināt policijas darbiniekus vīrietis ziņojis policijai, ka viņa transportlīdzeklis "Nissan X Trail" ir nozagts, taču brīdī, kad likumsargi ieradušies pie vīrieša dzīvesvietā, pārkāpējs atzinies izdarītajos pārkāpumos.

Personai veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpojamajā gaisā. Pārbaudē noteikts, ka vīrietis vadījis transportlīdzekli būdams 1,7 promiļu reibumā.

Saistībā ar šiem notikumiem noformēti administratīvo pārkāpumu protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!