Foto: DELFI

Kā liecina sākotnējā informācija, 14. oktobrī Bauskas novada Brunavas pagastā no kravas automašīnas 'Renault Magnum' piekabes tika nozagtas 612 pudeles alkoholiskā dzēriena "Finlandia Lime", portālu "Delfi" informēja Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. Šobrīd notiek izmeklēšana un plašākus komentārus likumsargi pagaidām nesniedz.

Kopumā pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti deviņi administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā četri par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess – Bauskā, Mēmeles ielā, vīrietis vadīja automašīnu "Volkswagen Passat", būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 3,72 promiles. Tāpat pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav likumā noteiktā kārtībā iegūtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!