Foto: Publicitātes foto

Bauskas novada Jauncodes pagastā pagājušajā nedēļā no privātmājas pazuduši trīs Bernes ganu suņi. Ņemot vērā apstākļus, saimnieki pieļauj, ka mājdzīvnieki ir nozagti, portālu "Delfi" informēja suņu saimnieks Jānis.

"Suņi jau nedēļu ir pazuduši. Sākumā domājām, ka tiešām pazuduši, bet tā kā intensīvi meklējām, un meklēšanā arī iesaistījās citi cilvēki, sapratām, ka suņi, visticamāk, ir nozagti. Arī automātiskie vārti tajā rītā bija vaļā," stāsta Bernes ganu suņu saimnieks.

Viņš informē, ka ir apziņota vietējā pašvaldības policija, kā arī suņu meklēšanā iesaistīti cilvēki no malas, tomēr nedēļas laikā nav bijušas ziņas par klaiņojošiem suņiem.

"Vienīgā informācija nāca no Jelgavas, ka divi suņi redzēti "Volvo" markas mašīnā, bet numurs nav saskatāms. Cilvēks, kurš zvanīja un teica, ka suņi izskatījās sabijušies un netīri," informē Jānis, piebilstot, ka pastāv iespēja, ka suņi ir izšķirti.

Suņu saimnieks stāsta, ka pazudušie suņi ir ģimenes mīluļi un nav agresīvi. Suņi bija četru un piecu gadu vecumā, vienam no viņiem ir problēmas ar veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!