Trešdien no rīta kādās mājās Bauskas rajona Ceraukstes pagastā atrasta noslepkavota 1996.gadā dzimusi meitene. Tikmēr policija aizdomās par nodarīto sākusi meklēt meitenes tēvu.
Kā informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas priekšniece Sintija Virse, meitenes līķi šorīt atradusi viņas vecmāmiņa. Policijas pārstāve sacīja, ka vecmāmiņa šorīt iegājusi mazmeitas istabā, kur zem segas atradusi bērnu, kuram bija pārgriezta rīkle.

Policija ir uzsākusi kriminālprocesu, un šobrīd notikuma vietā strādā policisti, lai noskaidrotu visus lietas apstākļus.

"Bauskas Dzīve" raksta, ka policija jau uzsākusi meitenes tēva, 1972. gadā dzimuša vīrieša meklēšanu. Ceraukstes pagasta sociālā darbiniece Inese Kalniņa laikrakstam sacījusi, ka meitene dzīvojusi kopā ar tēvu un vecmāmiņu, jo māte bija devusies strādāt uz Īriju.

Meitenes tēvs jau agrāk bijis sodīts un no ieslodzījuma atbrīvots šā gada aprīlī. Tiesa, ģimeni par nelabvēlīgu nevarot uzskatīt. Bez meitenes ģimenē esot vēl divi bērni, kuriem gan esot cits tēvs. Kalniņa arī piebildusi, ka nepieciešamības gadījumā bērniem būs nodrošināti psihologa pakalpojumi.

Zināms, ka meitenīte dzīvoja kopā ar vecmāmiņu un savu tēvu, bet viņas māte patlaban atrodas peļņā ārzemēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!