Rīgas centrā, Berga bazārā, pirmdien naktī no kāda parfimērijas preču veikala nozagtas smaržas un smaržūdeņi apmēram četru tūkstošu latu vērtībā. Veikalā zagļi iekļuvuši pa tā griestos izlauztu caurumu.
Valsts policijas Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš pastāstīja, ka pirmdienas rītā pēc palīdzības policijā vērsušies kāda Marijas ielas parfimērijas veikala darbinieki, kas atklājuši, ka naktī apzagtas veikala vitrīnas, bet divos stāvos izvietotā veikala otrā stāva griestos rēgojas pamatīgs caurums.

Policija notikuma vietā konstatējusi, ka noziedznieki, lai iekļūtu veikalā, vispirms uzlauzuši kāda šobrīd remontējama neapdzīvota ēkas 3.stāva dzīvokļa ārdurvis, tad izlauzuši sienā caurumu un pa to iekļuvuši blakusdzīvoklī, kas arī šobrīd nav apdzīvots, jo tajā norit remontdarbi. Bet šajā dzīvoklī, kas atrodas tieši virs veikala, viņi grīdā izlauza caurumu un iekļuva tirdzniecības iestādē. Signalizācija, protams, nav nostrādājusi, un, savākuši vērtīgākās preces, zagļi pameta nozieguma vietu.

Par notikušo ierosināta krimināllieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!