Foto: F64
Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija ir pieņēmusi vairāk nekā 800 lēmumus par nelicencēto interaktīvo azartspēļu vietņu bloķēšanu, liecina Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas publiskotie dati.

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija līdz 18. aprīlim kopumā pieņēmusi 808 lēmumus par nelicencēto interaktīvo azartspēļu vietņu bloķēšanu 245 juridiskajām personām. Tostarp bloķēti 1015 domēnu vārdi un 1829 IP adreses.

Jau vēstīts, ka Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija no 2014. gada augusta bloķē nelicencētās interneta azartspēļu vietnes.

Latvijas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija darbu sāka 1998. gadā un realizē valsts politiku izložu un azartspēļu organizēšanā. Iestādes galvenie uzdevumi ir nodrošināt, lai azartspēles patērētājiem ir drošas, azartspēļu un loteriju organizētāji atbilst likumā noteiktajām prasībām, kā arī nodrošināt azartspēļu un loteriju kontroli un uzraudzību, lai tās tiktu organizētas tikai atbilstoši valsts normatīvo aktu prasībām, un nodrošināt patērētāju interešu aizsardzību un veidot ieguldījumu, lai samazinātu iespējamo sociālo risku, kas saistīts ar azartspēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!