Foto: Shutterstock
Svētdien vairākās avārijās uz Latvijas ceļiem iekļuvuši autovadītāji, kuri nav spējuši savaldīt savus spēkratus. Šajos negadījumos cietuši 2006.gadā dzimis zēns un 1999.gadā dzimusi meitene, kā arī vēl vairāki cilvēki.

Rēzeknes novadā 1978. gadā dzimis automašīnas "Mitsubishi" vadītājs neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nesavaldīja automašīnu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā cieta divi automašīnas pasažieri - 2006. gadā dzimis zēns un 1999. gadā dzimusi meitene. Pasažieri nogādāti slimnīcā.

Uz autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši 1995. gadā dzimis automašīnas BMW vadītājs, veicot apdzīšanas manevru, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un ietriecās kokā. Negadījumā cieta vadītājs un 1997. gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā. 

Rīgā, Ropažu ielā 1980. gadā dzimis vīrietis ar velosipēdu uzbrauca 1933. gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, Aglonas un Kauņas ielas krustojumā, 1980. gadā dzimis vīrietis netika galā ar mopēda vadību un apgāzās. Pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Kopumā svētdien Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki.

Reibumā pie stūres pieķerti 23 vadītāji, bet par ātruma pārsniegšanu noformēti 243 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!