Foto: Shutterstock

Svētdien ap plkst.14:34 Garkalnes novadā, autoceļa Baltezers-Saulkalne-Babīte 6 kilometrā notika sadursme starp BMW un "Dacia" markas automašīnām, kurā cieta un slimnīcā tika nogādāti četri cilvēki, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījumā cieta BMW vadītāja, kura dzimusi 1984.gadā, un pasažieris, kurš dzimis 1982.gadā, kā arī "Dacia" vadītājs un pasažiere nogādāti slimnīcā.

 Ap plkst.23 Daugavpilī, Nometņu ielā avarēja motocikls "IŽ-Planeta" un pēc šī negadījuma slimnīcā nogādātas 1989.un 1986.gadā dzimušas personas.

 Ap plkst. 18:46 Viļānos, ar kvadraciklu "Polaris", nobraucot no ceļa, avarēja 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Dobeles novada Jaunbērzes pagastā "Ford Mondeo" markas auto neizvēlējās drošu braukšanas ātrum, nobrauca no ceļa, iebrauca grāvī, uzbrauca celmam un apgāzās.

Negadījuma rezultātā automašīnas vadītāja, kura dzimusi 1984. gadā, un pasažieri, kuri dzimuši 1999. gadā un1997. gadā ievietoti slimnīcā.

Kopumā Latvijā svētdien reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 16 cilvēki.

Reibumā pie stūres braucam pieķerti 25 vadītāji, bet par ātruma pārsniegšanu noformēti 250 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!