Foto: DELFI

Sestdien Rīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši divi gājēji, vienā gadījumā cilvēku traumēja "BMW" spēkrats, bet otrā negadījumā gājējam uzbraukušais autovadītājs un spēkrata marka vēl nav noskaidrota, informē Valsts policija.

Ilūkstes ielā 1972. gadā dzimusi vadītāja ar "BMW" automašīnu uzbrauca 1951. gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Tērbatas un stabu ielas krustojumā pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu notrieca 1993. gadā dzimušu sievieti, kura pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteikusies.

Stabu un Avotu ielas krustojumā saskrējās 1988. gadā dzimuša vīrieša vadīta "Toyota" ar 34 gadus veca vīrieša vadītu "Ford" automašīnu. "Ford" vadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā. Palīdzība sniegta arī 1995. gadā dzimušai sievietei.

1979. gadā dzimis "Audi 100" vadītājs un trīs pasažieri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā, kad automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā Brocēnu novada Remtē.

Kopumā Latvijā negadījumos sestdien cietuši astoņi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!