Foto: Publicitātes foto
Lielbritānijas un Īrijas televīzijas šova "Nākamā topmodele" dalībniece no Latvijas atklājusi, ka viņai par mata tiesu izdevies izvairīties no nonākšanas seksa verdzībā.

19 gadus vecā Anastasija Bogatirjova pašlaik dzīvo Lielbritānijas pilsētā Redingā un apgūst drāmas un teātra studijas, taču Latvijā viņa meklējusi iespējas kļūt par modeli, vēsta laikraksts "The Sun".

Tolaik vēl nepilngadīgo Anastasiju uzrunājis kāds vīrietis, kurš apgalvojis, ka ir no starptautiskas modeļu aģentūras un mudināja meiteni doties viņam līdzi uz Milānu.

Vīrietis pat viņai noorganizējis fotosesijas un modes šova izmēģinājumu kopā ar citām meitenēm, kā arī vairākkārt ticies ar viņas vecākiem, lai pārliecinātu ģimeni.

"Viņš mani uzstājīgi aicināja doties uz Milānu, bet man nebija pases. Toreiz es mēnešiem ilgi raudāju, domājot, ka visas citas meitenes ir aizbraukušas, bet man neļāva braukt," stāstīja Anastasija.

Taču dažus gadus vēlāk Anastasijas ģimeni apmeklēja Latvijas policija, informējot, ka vīrietis izrādījies starptautiska cilvēku kontrabandistu grupējuma vadītājs, kas savervētās meitenes iesaistījis seksa verdzībā.

"Pēc dažiem gadiem manai mammai piezvanīja policists un sacīja, ka tā aģentūra pārdevusi meitenes kā prostitūtas ārvalstīs. Daudzas no viņām tika nosūtītas uz Krieviju. Tā nebija nekāda Milāna," stāstīja Anastasija.
"Es nevarēju braukt - dokumentu trūkums mani patiesībā izglāba. Es nezinu, kas notika ar pārējām meitenēm," viņa sacīja.

Anastasija Bogatirjova izraudzīta kā viena no dalībniecēm telekanāla "Sky Living" veidotā realitātes šovā Lielbritānijas un Īrijas "Nākamā topmodele", kuru vadīs supermodele Elle Makfersone.

Šovā piedalās 13 meitenes, kas vairākas nedēļas dzīvo kopā mājā un piedalās dažādos pasākumos, fotosesijās un tiekas ar modeļu industrijas pārstāvjiem.

Katru nedēļu tiek izslēgta viena meitene, bet pēdējā atlikusī šova dalībniece tiek pasludināta par "Nākamo topmodeli", iegūstot līgumu ar kādu modeļu aģentūru un citas balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!