Foto: AFP/Scanpix/LETA
Svētdien, 29. janvārī, neilgi pēc pulksten 15 Rīgas pašvaldības policija(RPP) steidzās uz izsaukumu Bolderājā, jo kādas sievietes māte saņēmusi no meitas zvanu par to, ka viņu sitot dzīvesbiedrs, portāls "Delfi" uzzināja RPP.

Ierodoties notikuma vietā, kāpņu telpas durvis atvēra sieviete, kurai bija redzama brūce krūtīs, kā arī visas drēbes bija asinīs.

Policisti ar cietušo devās uz dzīvokli, kur istabā uz gultas sēdēja sievietes dzīvesbiedrs.

Noskaidrojās, ka abi jau piecas dienas kopīgi lieto alkoholiskos dzērienus.

Sarunas laikā vīrietis skaidroja, ka nekas traks neesot noticis un viņa dzīvesbiedre pati esot kritusi un tā guvusi miesas bojājumus.

Savukārt sieviete teica, ka dzīvesbiedrs viņu esot sitis ar dūrēm, taču nespēja paskaidrot, kā radusies brūce krūšu kurvī.

Ņemot vērā situācijas apstākļus, uz notikuma vietu tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kuras ārsti pēc apskates pieņēma lēmumu hospitalizēt sievieti.

Tāpat adresē ieradās Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēma darbu notikuma vietā un uzsāka izmeklēšanu, kuras laikā tiks vērtēta miesas bojājumu smaguma pakāpe, lai precīzi kvalificētu nodarījumu, portāls "Delfi" uzzināja RPP.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!