Foto: DELFI

Ceturtdien Bukultos, Ādažu ielā, notika sadursme starp automašīnām “Hyndai Getz” un “Lexus”, kurā cieta trīs cilvēki, liecina Valsts policijas sniegtā informācija.

Negadījumā cieta 1963.gadā dzimusi automašīnas "Lexus" vadītāja, kā arī 1951.gadā dzimusi "Hyndai" vadītāja, kura pie stūres bija sēdusies alkohola reibumā. Tāpat slimnīcā nogādāts 1951.gadā dzimis automašīnas pasažieris.

Rīgā, Spīķeru ielā, autobusā "Solaris" krita 1958.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Cēsīs, Valmieras ielā, "Volvo" un "Audi 80" sadursmē cieta 1974.gadā dzimušais "Audi" vadītājs, kurā nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielas krustojumā ar Ģertrūdes ielu, "Volvo" markas auto uzbrauca 1968.gadā dzimušai gājējai, kura nogādāta slimnīcā.

Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā, "Seat Cordoba" un "Renault Laguna" sadursmē cieta un slimnīcā nogādāta 1965.gadā dzimusi sieviete.

Talsos, Draudzības ielā, kāds 1986.gadā dzimis automašīnas "Ford Focus" vadītājs neievēroja ceļazīmes "Dodiet ceļu" prasības un izbrauca uz galvenā ceļa, kur notika sadursme ar "Peugeot" markas automašīnu. Negadījumā cieta abu auto vadītāji.

Talsu novada Kļūļciema pagastā "Audi 80" markas automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta 1986.gadā dzimis automašīnas vadītājs un 1953.gadā cietusi pasažiere.

 Kopumā Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!