Foto: Valsts policija
Saistībā ar trešdienas rītā notikušo maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavību policija lūdz atsaukties visus, kas pēdējās dienās redzējuši automašīnu "Volkswagen LT" oranži sarkanā krāsā ar ar valsts numura zīmi "JD 5960", dubultkabīni un kravas kasti, kas pārvilkta ar sarkanu vai oranžu tentu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Izmeklēšanā policija guvusi informāciju, ka bruņotajā uzbrukumā izmantota automašīna "Volkswagen LT" oranži sarkanā krāsā ar dubultkabīni un kravas kasti, kurai bija uzmontēts sarkanas vai oranžas krāsas tents. Automašīnai bijušas uzliktas viltotas valsts reģistrācijas numuru zīmes "JD 5960". Pēc nozieguma automašīna atrasta sadedzināta.

Valsts policija lūdz atsaukties visus iedzīvotājus, kuru uzmanību pievērsusi šāda automašīna, piemēram, šāda veida auto bijis nepareizi novietots, atradies vietā, kur iepriekš nav redzēts, automašīna kādu laiku stāvējusi, braucot veikusi neparastus manevrus vai pievērsusi uzmanību jebkādā citā veidā. Jebkāda informācija izmeklēšanai var būt ļoti noderīga, uzsver likumsargi.

Tāpat policija lūdz atsaukties arī tos, kuriem ir jebkāda informācija par darbībām ar šo numura zīmi, proti, par tās izgatavošanu, nodošanu, dāvināšanu vai jebkādām citām darbībām. Policija atgādina, ka labprātīgi sniegta informācija par šīs numurzīmes tapšanu, atbrīvos personu no atbildības.

Jau ziņots, ka trešdienas, 30. maija, rītā pie Brāļu kapiem Rīgā ar vairākiem šāvieniem nogalināts maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus. Policija par notikušo sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību.

Jau ziņots, ka Valsts policija izplatījusi lūgumu autovadītājiem, kuri trešdien atradušies maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju un iesūtīt video reģistratora ierakstus.

Sniegt informāciju policijai iespējams, izmantojot e-pastu izmekletajiem@vp.gov.lv, kā arī sazinoties pa tālruni 67014002.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!