Foto: F64
Svētdien, 10.maijā, Burtniekos pagaidām nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu spēkratu uzbraucis sievietei un pēc negadījuma aizbraucis, neziņojot policijai, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 18:46 Jaunatnes ielā. 1978.gadā dzimusī sieviete pārvietojusies pa ceļa malu. Pēc sadursmes cietusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Tāda pati situācija notikusi pulksten 11:40 Jēkabpilī, Rūdolfa Blaumaņa ielas un Jaunās ielas krustojumā. Tur nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 1982.gadā dzimušai gājējai. Autovadītājs nav par notikušo paziņojis policijai, bet no notikuma vietas aizbraucis.

Negadījumā cietusi gājēja.

Savukārt pulksten 23:47 Rīgā, Krustpils ielā, nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 1975.gadā dzimušam vīrietim. Cietušais gājējs atradies alkohola reibumā un pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vēl Rīgā satiksmes negadījums noticis pulksten 14:36 Kantora ielā. 1999.gadā dzimis vīrietis ar mopēdu "Yamaha" ietriecies sētā.

Mopēda vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā svētdien Valsts policija reģistrējusi 43 satiksmes negadījumos, no kuriem 21 negadījums noticis Rīgā. Septiņās avārijās cietuši septiņi cilvēki.

12 šoferi sodīti par braukšanu dzērumā, bet 229 autovadītājiem policisti noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!