Sestdien agri no rīta Ludzas rajona Blontu pagastā ceļu satiksmes negadījumā gājušas bojā divas pagaidām neidentificētas sievietes.
Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Sintija Kājiņa informēja, ka ap plkst.3.50 Ludzas rajonā uz autoceļa Ludza-Degļova automašīna "Audi Coup" nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā no gūtajām traumām mira divas sievietes.

Notikuma vietā ieradās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, kas palīdzēja bojā gājušo atbrīvot no cietušās automašīnas.

Glābēju palīdzība pēc ceļu satiksmes negadījuma bija nepieciešama arī vakar Rīgā, Kr.Valdemāra un Ēveles ielas krustojumā. Ap plkst.19 minēto ielu krustojumā sadūrās automašīna "Škoda", kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Volvo", kuru vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis.

Pēc sadursmes automašīna "Škoda" ietriecās kokā. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā dažādas traumas guva 1954.gadā dzimusi sieviete, kas nogādāta slimnīcas reanimācijas nodaļā. Traumas guvusi arī kāda 1987.gadā dzimusi jauniete un 1984.gadā dzimis vīrietis, kuri pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas, atlaisti mājās.

Vēl viens ceļu satiksmes negadījums, kurā cieta cilvēks, notika ap plkst.20 Rīgā, Biķernieku un Kastrānes ielas krustojumā. Šeit sadūrās automašīna "VW Passat" un ātrās medicīniskās palīdzības automašīna "Merecedes Benz".

Negadījuma rezultātā cieta un ar diagnozi politrauma slimnīcā nogādāta 1935.gadā dzimusi sieviete, kura atradās neatliekamās medicīnas palīdzības automašīnā.

Kopā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi. 13 negadījumos cieta cilvēki, bet divi cilvēki gājuši bojā.

Rīgā notikuši 52 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem deviņos negadījumos cieta cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!