Foto: DELFI Aculiecinieks

Piektdien, 15. jūnijā, Cēsīs, Piebalgas ielā, divu automašīnu sadursmē cietuši divi policisti, portālam "Delfi" apstiprināja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu policijas iecirkņa priekšnieks Aldis Pāže.

Negadījums noticis ap pulksten 9.20.

Kā klāsta Pāže, policijas auto braucis pa Piebalgas ielu ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, bet tad no mazāk svarīga ceļa pēkšņi izbraukusi "Volvo" markas automašīna, kā rezultātā notikusi sadursme.

Mirkli pirms sadursmes pa galveno ceļu braukusi arī cita VP ekipāža, kas devusies uz izsaukumu, bet aiz tās sekojis vēl viens likumsargu automobilis. Abām VP ekipāžām bija ieslēgtas bākugunis un skaņas signāli.

Pāže pieļauj, ka, iespējams, "Volvo" markas automašīna bija koncentrējusies uz pirmo VP automašīnu, kura brauca pa galveno ceļu, tāpēc nemanīja, ka aiz tās ir vēl viena policijas automašīna.

"Negadījumā cieta divi VP darbinieki, kuri ar gūtajām traumām nogādāti slimnīcā," piebilda Cēsu policijas iecirkņa priekšnieks, kurš uzsver, ka abi policisti bija piesprādzējušies.

"Policistiem ir konstatēts smadzeņu satricinājums un sasitumi," norādīja Pāže.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!