Foto: DELFI
Otrdien, 6. februārī, ap pulksten 7.18 Cēsīs, Eduarda Veidenbauma ielā, pie SIA "Roze GV" teritorijas, pagaidām nenoskaidrots vīrietis uzbrucis sievietei un nolaupījis rokassomu. Saistībā ar notikušo policija lūdz atsaukties aculieciniekus.

Valsts policijā portālu "Delfi" informēja, ka 1988. gadā dzimusī sieviete uz laupītāja pieprasījuma atdot naudu atbildējusi, ka naudas viņai nav. Uzbrucējs, pielietojot vardarbību, nolaupījis viņai rokassomu, kurā atradies naudas maks.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucējs bijis aptuveni 185 centimetrus garš, kalsnas miesas būves, vecumā ap 18 gadiem. Viņš bija ģērbies tumšas krāsas drēbēs, melnas krāsas jakā ar kapuci un pār plecu viņam bijusi sporta soma.

Cietusī policijai norādījusi, ka uzbrucējam bijuši tumšas krāsas mati.

Uzbrucējs runājis skaidrā latviešu valodā.

Policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus vai arī sniegt jebkāda veida informāciju par personu, kura atbilst minētajām pazīmēm un manīta notikuma vietā ap pulksten 7.15. Ikviens, kuru rīcībā ir policijai noderīga informācija, aicināts zvanīt pa tālruņiem 110, 64101202 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!