Foto: Valsts policija
Cēsu policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1988. gadā dzimušā Oļega Vereņko meklēšanā, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Likumsargi norāda, ka vīrietis dzīvo Lielbritānijā un kopš 2017. gada 26. decembra nav devis par sevi nekādas ziņas, uz mobilo telefonu nav sazvanāms, kā arī viņa atrašanās vieta nav zināma.

Policijai izdevies noskaidrot to, ka Oļegs Vereņko bija devies uz Sanktpēterburgu Krievijā un 2017. gada 26. decembrī pēdējo reizi telefoniski sazinājies ar māti. Saunas laikā vīrietis minēja, ka vēl esot Sanktpēterburgā, taču kopš tā laika vairs nav devis par sevi nekādas ziņas.

Vīrieša pazīmes ir augums 1,75 metri, tievas miesas uzbūves, gaišas krāsas mati. Viņš bija ģērbies melnas krāsas vējjakā, gaiši zilas krāsas džinsa biksēs un melnas krāsas sporta kurpēs.

Par personas prombūtni policija informēta otrdien, 2. janvārī. Policija sākusi meklēšanas pasākumus. Pašlaik meklēšanas pasākumi nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību.

Policija lūdz aplūkot attēlā redzamo vīrieti. Iedzīvotāji, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu Oļega Vereņko atrašanās vietas noskaidrošanu, lūgti informēt policiju pa tālruņiem 110, 64101202 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!