Foto: PantherMedia/Scanpix

Otrdien, 22.jūlijā, ap plkst.10:55 Priekules novadā pa autoceļu Tadaiķi - Māķi- Krisberģi virzienā no Vārtājas uz Krūtes pusi 1958.gadā dzimusi sieviete vadīja "Citroen Berlingo" un pie ceļa virziena maiņas pa labi neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas grāvī, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījumā cieta automašīnas vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.22:50 Jēkabpilī, R.Blaumaņa ielā, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot „Mitsubishi Galant" markas auto, uzbrauca betona nožogojumam. Slimnīcā tika nogādāti a/m vadītājs, kā arī 1983. un 1985.gadā dzimušie pasažieri.

Ap plkst. 16:50 Ventspils novada Tārgales pagasta Evartciemā ceļa Ventspils-Piltene 4.kilometrā 1946.gadā dzimusi sieviete, vadot velosipēdu, veica kreiso pagriezienu nepārliecinoties par manevra drošību un notika sadursme ar 1991.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu „Renault-Laguna". Velosipēda vadītāja nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.17:50 Liepājā, Bāriņu ielā, kāda 2007.gadā dzimusi meitene pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas un notika sadursme ar „Opel Movano" markas automašīnu, ko vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā otrdien Latvijā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 273 administratīvā pārkāpuma protokoli, kā arī notverti 10 iereibuši automašīnu un velosipēdu vadītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!