Trīs vīrieši, kurus tur aizdomās par sievietes sagriešanu Rēzeknē, savu vainu atzinuši daļēji.
Aizturētie tomēr vēl nav atzinušies, kurš no viņiem pastrādājis šausminošo noziegumu, bet kurš bijis tikai līdzzinātājs, tālab piektdien viņi tiks atkārtoti nopratināti.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā kādas sievietes gabalos sagriezts līķis atrasts atkritumu konteinerā Rēzeknē. Vēlāk uz aizdomu pamata par nodarīto aizturēti trīs vīrieši vecumā no 30 līdz 35 gadiem. Ierosināta krimināllieta par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos.

Aizdomās turamajiem nav pastāvīgas dzīvesvietas, bet viņi jau ilgstoši uzturas Rēzeknē. Viņiem nav arī noteiktas darba vietas, un šos cilvēkus varētu pieskatīt pie sociāli nelabvēlīgā sabiedrības slāņa, uzskata policijā.

Neilgi pēc aizturēšanas vīriešiem ir atņemts iespējamais slepkavības ierocis - vidēja lieluma sadzīves nazis, notraipīts ar asinīm.

Tiek arī noskaidroti lietas apstākļi. Policijai ir versija, ka aizturētie vairākas dienas ir lietojuši alkoholu un viņu kompānijā bijusi iesaistīta arī nogalinātā - 1965.gadā dzimusī rēzekniete I. C.

Ceturtdien pulksten 4 Rēzeknes policija saņēma izsaukumu uz kādu mājas pagalmu Brāļu Skrindu ielā, kur atkritumu konteinerā tika atrasts gabalos sadalīts sievietes līķis - rumpim bija nogriezta galva, rokas un kājas.

Par slepkavību vainu pastiprinošos apstākļos paredzēts cietumsods no 10 - 20 gadiem vai arī mūža ieslodzījums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!