Foto: stock.xchng
Aizdomās par vismaz 18 automašīnu apzagšanu Daugavpilī aizturēts un pēcāk arestēts kāds agrāk tiesātais vīrietis, kurš pirms pusgada atbrīvots no ieslodzījuma, informēja Valsts policijā (VP).

Februāra izskaņā Daugavpilī manāmi pieaudzis zādzību no automašīnām skaits. Daugavpils policijā bija uzsākti vairāki kriminālprocesi un sākta noziegumu izmeklēšana. Visas reģistrētās zādzības pastrādātas pilsētas centrā un mikrorajonos nakts laikā, un visos gadījumos iekļūšana transportlīdzekļu salonos notikusi vienādi – izsitot loga stiklu. Ļaundaris zadzis tikai vērtīgas mantas, piemēram, video reģistratorus, atskaņotājus un automagnetolas. Pastrādāto noziegumu līdzīgais rokraksts likumsargiem devis pamatu aizdomām, ka visas zādzības pastrādājušas vienas un tās pašas personas.

Pārbaudot aizdomās turamo personu loku, policistiem izdevies aizturēt kādu agrāk par zādzībām un narkotisko vielu apriti tiesātu vīrieti, kurš pirms pusgada atbrīvots no ieslodzījuma.

Piektdien, 31. martā, 1994. gadā dzimušais vīrietis apcietināts.

Kriminālpolicijas darbiniekiem meklēšanas pasākumu rezultātā izdevās atgūt daļu no zagtajām mantām, kuras aizdomās turamais bija paspējis pārdot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!