Foto: DELFI
Ceturtdien, 12. novembrī, Daugavpilī "Volkswagen Golf" markas automašīna notriekusi 1943. gadā dzimušu vīrieti, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām miris, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 18:04 18. novembra ielā. Pie automašīnas stūres bija sēdies 1969.gadā dzimis vīrietis.

Policija skaidro, ka Jāpiebilst, ka ceļa posms nav bijis arī vienmērīgi un pietiekami apgaismots, bet vīrietim uz apģērba nav konstatēti gaismu atstarojošie elementi.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Līdzīgs negadījums noticis arī Madonas novadā. Pulksten 20:28 Kalsnavas pagastā, ceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene, 14. kilometrā 1971. gadā dzimis vīrietis ar "Volkswagen Passat" markas auto notriecis 1987. gadā dzimušu gājēju, kurš pēkšņi parādījies uz ceļa braucamās daļas.

Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā miris.

Savukārt pulksten 7:37 Gulbenē, Blaumaņa ielā, 1984. gadā dzimusi sieviete ar "Audi A4" uzbraukusi 2006. gadā dzimušam velosipēdistam. Policija informē, ka zēns, braucot ar velosipēdu, nav pārliecinājies par satiksmes drošību, šķērsojot ielas braucamo daļu. Velosipēdists nogādāts slimnīcā.

Pulksten 9:06 Rīgā, Duntes ielā, 1972. gadā dzimusi sieviete ar trolejbusu "Škoda" uzbraukusi 1988. gadā dzimušai velosipēdistei. Cietusī velosipēda vadītāja nogādāta slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!