Foto: stock.xchng
Prokuratūra uzrādījusi apsūdzības vīrietim, kurš aizturēts aizdomās par sava tēva Viktora Brūvera un viņa draudzenes slepkavību šogad Ilūkstes novadā, portāls "Delfi" uzzināja prokuratūrā.

1986.gadā dzimušo vīrieti apsūdz par slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos, ja noslepkavotas vairākas personas. Likums par šādu noziegumu paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no piecpadsmit līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu.

Prokuratūrā portāls "Delfi" noskaidroja, ka vīrietis atzinies tēva un viņa draudzenes slepkavībā, sakot, ka tai par pamatu bijušas naidīgas attiecības un personisks konflikts. Apsūdzība vēsta, ka dēlam nav patikusi tēva draudzene un tāpēc uzbriedis konflikts.

Jau vēstīts, ka augustā nošauti 53 gadus vecais jurists Viktors Brūveris un viņa draudzene, 52 gadus vecā Daugavpils Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmuma darbiniece Larisa Serpionova. Pēc policijas sniegtās informācijas, uzbrukums noticis Ilūkstes novadā, uz ceļa Aknīste-Subate. Mediji vēstīja, ka aizturētais ir nošautā vīrieša dēls, kuru policija noķēra drīz vien pēc notikušā.

Iepriekš 1986.gadā dzimušais vīrietis likumsargu redzeslokā nebija nonācis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!