Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Svētdien, 25. septembrī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēmuši informāciju, ka no Latvijas Universitātes (LU) Dabaszinātņu akadēmiskā centra virzienā uz 2. trolejbusu parku iet divi jaunieši ar nolauztu ceļa zīmi "Apstāties aizliegts", portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Ierodoties aculiecinieka norādītajā adresē, kārtības sargi manījuši divus jauniešus, kuri ceļa zīmi ienesuši kādā netālu esošajā daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā. Apsekojot kāpņu telpu, pašvaldības policisti ceļa zīme nav atraduši, taču no pirmā stāva dzīvokļa bijuši dzirdami vairāku jauniešu smiekli.

Izejot no kāpņu telpas, apsekota ēka un caur pirmā stāva logu kārtības sargi pamanījuši iepriekš redzētos jauniešus un ceļa zīmi. Pieejot tuvāk logam, pašvaldības policisti ieraudzījuši, ka jaunieši ceļa zīmi noliek uz grīdas. Policists pieklauvējis pie loga un lūdzis atvērt dzīvokļa durvis.

Dzīvokļa durvis pašvaldības policistiem atvēris iereibis jaunietis, kurš noliedzis, ka ar draugu būtu nolauzis un nozadzis ceļa zīmi. Jaunais vīrietis paskaidrojis, ka ar draugu pastaigājies un pamanījis jau nolauztu ceļa zīmi. Abi izdomājuši, ka būtu jautri ceļa zīmi aiznest uz ballīti.

Abi iereibušie jaunieši aizturēti un kopā ar ceļa zīmi nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!