Foto: Valsts policija

Rīgā, Bolderājas mikrorajonā ceturtdien divi bruņoti vīrieši mēģināja aplaupīt kādu pusaudzi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Ceturtdien, neilgi pirms pulksten 22, kāds 17 gadus vecs jaunietis Bolderājā pa Silikātu ielu devās mājup. Jaunieša ceļu pēkšņi aizšķērsoja divi vīrieši, viens no viņiem pie puiša kakla pielika nazi un pieprasīja mobilo tālruni un naudu. Par spīti uzbrucēju psiholoģiskajam un fiziskajam pārākumam jaunietim tomēr izdevās atbrīvoties no uzbrucēju tvēriena un ieskriet tuvākajā pārtikas veikalā.

Veikalā jaunietis piezvanīja policistiem un pastāstīja par notikušo. Pēc mirkļa notikuma vietā ieradās policijas ekipāža un pēc jaunieša sniegtā ļaundaru apraksta abus iespējamos laupītājus aizturēja.

Viens no aizturētajiem ir 1987.gadā dzimis agrāk sodīts vīrietis, otrs agrāk nav sodīts un ir dzimis 1984.gadā. Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētie varētu būt pastrādājuši arī citus noziegumus, tādēļ likuma sargi lūdz atsaukties ikvienu, kas ir cietis no attēlos redzamo vīriešu pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67840609 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!