Foto: Valsts policija

Saldus novadā uz autoceļa Rīga-Liepāja sestdien automašīnu "Ford Mondeo" un "Opel Zafira" sadursmē notikuma vietā gāja bojā 1938.gadā dzimušais "Ford" vadītājs, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Automašīnas "Opel" pasažieres, 1941. un 1993.gadā dzimušas sievietes, pēc atbrīvošanas no automašīnas nogādātas slimnīcā. 

Rīgā, Augusta Deglava ielā, sestdien notika automašīnas "Audi" un automašīnas "Mercedes Benz" sadursme, kurā cieta 1969. gadā dzimušais automašīnas "Mercedes Benz" vadītājs, kā arī "Audi"  un "Mercedes Benz" pasažieri - 1955. un 1988. gadā dzimušas sievietes, kā arī 1994. gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma cietušie nogādāti slimnīcā.

Carnikavas novadā uz autoceļa Jaunciems-Kaugale-Carnikava-Ādaži 1963.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Volkswagen" vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas pasažieres, 1935. un 1968. gadā dzimušas sievietes, kuras pēc negadījuma nogādātas slimnīcā.

Kopumā Latvijā sestdien reģistrēts 61 ceļu satiksmes negadījums. Negadījumos cietuši 13 cilvēki.

Par ātruma pārsniegšanu noformēti 226 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Policisti notvēruši arī 19 transportlīdzekļu vadītājus, kas pie stūres bija sēdušies, būdami alkohola vai narkotisko vielu reibumā. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!