Trešdien Rīgas un Bauskas rajonā divas pagaidām nenoskaidrotas automašīnas notrieca pusaudžus. Vainīgie šoferi, nesniedzot palīdzību cietušajiem un neziņojot policijai, patvaļīgi pameta notikuma vietu. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.12 Rīgas rajona Saulkrastos notikuma vietu, nesagaidot policiju un neizsaucot mediķus, pametusi deviņgadīgo Mariju V. notriekusī automašīna. Meitene nogādāta slimnīcā.
Slimnīcā Rīgā nogādāts arī pagaidām nenoskaidrotos apstākļos plkst.20 autoavārijā Bauskas rajona Iecavas pagastā, Bauskas-Rīgas šosejas 20.kilometrā, traumas guvušais 1989.gadā dzimušais Einārs B. Arī šajā gadījumā vainīgais šoferis aizbraucis no negadījuma vietas, pametot cietušo un neziņojot policijai.

Rīgā notikušā satiksmes negadījumā traumas otrdien guvis arī septiņus mēnešus vecs puisēns. Plkst.16.46 Maskavas ielā sadūrušās Andreja M. (1966) vadītā kravas automašīna "MAZ 5551" un Ināras B. (1951) stūrētais auto "Mitsubishi Colt". Vieglā auto vadītāja sadursmē guvusi smadzeņu satricinājumu, kā arī galvas un muguras sasitumus, cietuši arī viņas vestie pasažieri. Laurai P. (1980) mediķi konstatējuši smadzeņu satricinājumu un ceļa sasitumu, bet viņas pērn decembrī dzimušajam dēlēnam Viesturam P. - ceļgala sasitumus un ķermeņa nobrāzumus.

Rīgas rajona Allažu pagastā plkst.20 autoceļa Allaži-Mālpils 2.kilometrā, avarējot un apgāžoties uz jumta kādai pagaidām nenoskaidrotai automašīnai, galvas sasitumus un smadzeņu satricinājumu guvusi 1989.gadā dzimusī Jolanta E.

Bet plkst.11.30 Jelgavas rajona Zaļenieku pagastā motocikla "Voshod" stūri nav novaldījis pa kādu lauku māju piebraucamo ceļu braukušais 16 gadus vecais Edmunds B., motocikls apgāzies. 1988.gadā dzimušais puisis negadījumā lauzis apakšstilbu, noskaidrots, ka viņam nav motocikla vadītāja tiesību.

Ceļu policijas pārvaldes inspektore Iveta Puķīte BNS informēja, ka kopumā trešdien valstī reģistrēti 23 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, tostarp 15 avārijas Rīgā. Negadījumos traumas guvuši 28 cilvēki, viņu vidū seši bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!