Foto: LETA
Otrdien, 12.maijā, Durbes novadā "Ford Fiesta" markas automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies, negadījumā ciešot tās 1948.gadā dzimušajam vadītājam un 1976.gadā un 1953.gadā dzimušajām pasažierēm, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Negadījums noticis pulksten 17:23 autoceļa Rīga-Liepāja 172.kilometrā. 1988.gadā dzimis vīrietis ar "Volvo V 40" automašīnu nepārliecinājās par apdzīšanas manevra drošību, vēloties padzīt priekšā braucošo kravas vilcēju. Rezultātā noticis traucējums ar "Ford Fiesta" automašīnu, kas braukusi tajā pašā virzienā un arī bija sākusi apdzīšanas manevru.

"Ford Fiesta" vadītājs bijis spiests mainīt braukšanas virzienu, nobraucis no ceļa un apgāzies. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Pulksten 9:35 Salacgrīvas novada Svētciemā, autoceļa Baltezers-Rīga-Igaunijas robeža-Ainaži 78.kilometrā 1969.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Harley Davidson" nobraucis no ceļa un apgāzies. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Kopumā otrdien notikušas 64 avāŗijas, no kurām 32 bijušas Rīgā. Deviņos negadījumos cietuši 11 cilvēki.

Četri šoferi sodīti par braukšanu reibumā, bet 228 autovadītājiem likumsargi noformējuši administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!