Foto: PantherMedia/Scanpix

Otrdien, 16.decembrī, Valsts policija Zolitūdē, Jūrkalnes ielā, aizturējuši kādu iereibušu vīrieti, kurš dusmās draudējis savai sievai un šaudījies ar pistoli.

Portālu "Delfi" Valsts policijā informēja, ka pirmdien Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu māju Jūrkalnes ielā, kur notikusi šaušana.

Notikuma vietā policisti noskaidrojuši, ka mājas saimnieks alkohola reibumā saniknojies par sievas neizpalīdzību, piedraudējis un iešāvis sienā. Izdzirdot notikušo, sievasmāte izsaukusi policiju. Savukārt vīrietis meties bēgt.

Cietusī sieviete policistiem pastāstīja, ka viņas vīrs jau divas nedēļas intensīvi lieto alkoholu un arī šaušanas brīdī bijis alkohola reibumā.

Pēc diennakts agresīvi noskaņotais vīrietis atgriezās mājās, kur viņu jau sagaidīja un aizturēja policijas darbinieki.

Aizturētais ir kāds 1957.gadā dzimis vīrietis, kurš pārkāpj šaujamieroču glabāšanas noteikumus. Proti, vīrieša īpašumā atrodas nereģistrēts mazkalibra ierocis, kā arī pašdarināts ierocis ar patronām, norādīja Valsts policija.

Pret vīrieti ir sākti kriminālprocesi par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagus miesas bojājumus, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti, kā arī par šaujamieroču glabāšanas noteikumu pārkāpšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!