Svētdienas vakarā 6.maršruta tramvajā virzienā uz Juglu divi vīrieši, no kuriem vismaz viens atradās alkohola reibumā un smēķēja vagonā, sāka konfliktēt ar sabiedriskajā transportā iekāpušajiem kontrolieriem, kā rezultātā vienu no bravūrīgajiem huligāniem tramvaja galapunktā aizturēja Valsts policijas darbinieki.
Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko, aptuveni plkst.19 tramvajā, kas devās no Rīgas centra uz Juglu, iekāpa divi vīrieši, kuri sāka nepieklājīgi uzvesties un konfliktēt ar pasažieriem, turklāt viens no viņiem smēķēja vagonā.

Kad tramvajā iekāpa arī trīs biļešu kontrolieri, abi vīrieši uzsāka konfliktu arī ar viņiem. Viens no huligāniem tramvaju atstāja, bet otrs nonāca maršruta galapunktā, kur viņš no vagona izkāpa un turpināja konfliktu ar kontrolieriem, vienam no šiem pašvaldības darbiniekiem arī iesitot.

Uz tramvaja galapunktu tika izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri konfliktētāju aizturēja un konstatēja, ka 1974.gadā dzimušais vīrietis atrodas 1,1 promili lielā alkohola reibumā.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess, bet otrs konfliktētājs, kurš tramvaju atstāja ātrāk, vēl tiek meklēts, pastāstīja Dudko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!