Foto: Valsts policija

Kāda sieviete Rīgā cietusi no zagļa uzbrukuma, kad viņa garnadzi ar televizoru rokās pārsteigusi savā miteklī, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Februāra sākumā kāda Artilērijas nama saimniece savā miteklī pārsteidza zagli. Sieviete dzīvesvietā izdzirdēja savādu troksni, ejot pārbaudīt trokšņa izcelšanās iemeslu, viņa pārsteidza kādu nepazīstamu vīrieti, kurš tajā brīdī rokās turēja dzīvokļa saimniecei piederošu televizoru. Vīrietis dzīvokļa iemītniecei uzbruka un aizbēga, paņemot televizoru un citas mantas.

Cietusī mirkli vēlāk par notikušo ziņoja policijai, un Rīgas Centra iecirkņa darbinieki uzsāka izmeklēšanu. Policistiem izdevās noskaidrot iespējamo zagli, un trešdien viņš ir notverts. Aizturētais ir 1973. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš tiesāts par zādzībām no dzīvokļiem un laupīšanām.

Policisti noskaidroja, ka vīrietis dzīvoklī iekļuva, jo tā durvis nebija aizslēgtas. Tādēļ policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgākiem un rūpēties par savas dzīvesvietas drošību pat tad, ja esat mājās.

Izmeklētājiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis varētu būt vainojams vēl citos noziegumos. Tādēļ policija lūdz atsaukties ikvienu aculiecinieku, kurš var sniegt informāciju par šī vīrieša iespējamām pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086225, 67086215 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!