Dzīvokļu ugunsgrēkos Rīgā un citur Latvijā aizvadītājā diennaktī gājuši bojā četri cilvēki un četri ar apdegumiem vai saindēšanos ar dūmiem nogādāti slimnīcā.
Plkst.1.25 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu no Daugavgrīvas ielas 7, kur uguns nopostījusi koka mājas jumtu, kāpņu telpu un ēkas 2. stāvu 100 kvadrātmetru platībā.

Bojā gājuši divi cilvēki, kuru personības tiek noskaidrotas. Cietis arī kāds 50 gadus vecs vīrietis.

Sestdienas pēcpusdienā Saldus rajona Jaunlutriņu pagastā ugunsgrēkā bojā gājusi 50 gadus veca sieviete, kuras personība tiek noskaidrota. Ugusgrēkā degusi istaba 21 kvadrātmetra platībā.

Valkas rajona Bilskas pagastā, degot dīvānam, gājis bojā 1953.gadā dzimušais Vladimirs K.

Pirmdienas rītā Rīgā, Kurzemes priekšpilsētā kāda Dzirciema ielas dzīvokļa ugunsgrēkā cietis 25 gadus vecs vīrietis. Cietušais ar apdegumiem nogādāts Dzelzeļa slimnīcā. Ugusngrēkā degusi gulta un sega.

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.6.02.

Brīvības ielā 159 naktī uz pirmdienu notika dzīvokļa ugunsgrēks, kurā cietis 1916.gadā dzimušais Oļģerts R. Cietušais saindējies ar dūmiem un nogādāts slimnīcā. Ugunsgrēkā dzīvoklis izdega aptuveni 20 kvadrātmetru platībā un tā iemesls ir neuzmanīga rīcība ar uguni.

Lai likvidētu ugunsnelaimi, ugunsdzēsējiem nācās uzlauzt piecus kaimiņu dzīvokļus.

Maskavas ielā 154 bēniņos dega matracis un skaidas. Cietis aptuveni 58 gadus vecs vīrietis, kurš nogādāts apdegumu centrā.

Aizkraukles rajona Sēces pagastā sestdienas vakarā kādā dzīvojamā mājā dedzis dīvāns. Cietusi 1918.gadā dzimusī Ida A., kura ar rokas apdegumu nogādāta pilsētas slimnīcā.

Slokā, Fabrikas ielā 3 aizvadītajā naktī izdedzis dzīvojamās mājas jumts 70 kvadrātmetru platībā. Cietušo nav.

Gulbenes rajona Lejasciema pagastā nodegusi neapdzīvota māja 120 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēka iemesls ir bojāts dūmvads.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!