Foto: LETA
Saistībā ar avāriju, kas vakar pusdienlaikā notika Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga-Liepāja, noteikta tiesu medicīniskā ekspertīze, lai noteiktu nāves cēloni, kā arī to, vai kāds no vadītājiem bijis alkoholisko vielu ietekmē, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Sociālajos tīklos kāds autovadītājs norādījis, ka aiz Skrundas, braucot Liepājas virzienā, zvanījis policijai, lai informētu par aizdomīgu autovadītāju, kurš brauc ar kravas automašīnu, kam ir "Maxima" logo. Viņš paudis pārliecību, ka autovadītājs bijis alkohola reibumā, par ko liecinājusi viņa braukšanas maniere.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka ceturtdien pulksten 13.01 saņemta informācija par aizdomīgu autovadītāju uz autoceļa A9. Saņemtā informācija nekavējoties nodota tuvākajiem Valsts policija norīkojumiem, kuri tobrīd formējuši ceļu satiksmes negadījuma faktu Liepājā un strādājuši uz autoceļiem P105 un P108. Valsts policija norāda, ka diemžēl kravas automašīnu avārija notikusi pirms policijas ekipāža paspējusi ierasties.

Policija patlaban izvērtē reaģēšanu uz saņemto informāciju, tostarp, starpinstitūciju informācijas apmaiņu.

Savukārt konkrēts abu kravas automašīnu vadītāju nāves cēlonis, kā arī tas, vai kāds no autovadītājiem bijis alkohola reibumā, būs zināms pēc ekspertīzes.

Jau ziņots, ka ceturtdien Vecpils pagastā uz autoceļa Rīga – Liepāja notikusi divu smago automašīnu sadursme. Viena no automašīnām bija aizdegusies. Negadījumā gāja bojā abu automašīnu vadītāji.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris pastāstīja, ka ceļu satiksmes negadījumā ir iesaistīta SIA "Akatrans" piegādes automašīna, kas ir "Maxima Latvija" sadarbības partneris un nodrošina loģistikas pakalpojumus uzņēmumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!