Foto: DELFI

Starptautiskajā mūzikas festivālā "Laba daba", visticamāk, ar gāzes pistoli sašautie jaunieši jau devušies mājās no slimnīcas, pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas preses sekretāre Inguna Potetinova.

Abi 1991. gadā dzimušie jaunieši pēc incidenta nogādāti stacionāra "Biķernieki" Acu traumu punktā, kur viņiem tika sniegta neatliekamā palīdzība un izņemti acīs nokļuvušie svešķermeņi. Tā kā nevienam netika konstatēti nopietni acu bojājumi, pēc neatliekamās palīdzības saņemšanas abi jaunieši varēja doties mājās.

Savukārt Valsts policijas pārstāve Sintija Virse informēja, ka patlaban ir pārbaudītas vairākas personas, taču vainīgie vēl joprojām nav atrasti. Tālab policija aicina aculieciniekus un ikvienu, kas spētu sniegt izmeklēšana noderīgu informāciju, ziņot likumsargiem pa tālruni 110.

Jau ziņots, ka naktī uz sestdienu Līgatnes pagastā notiekošajā starptautiskajā mūzikas festivālā "Laba daba" divas bruņotas personas ieņēmušas svešu telti un sašāvušas tās īstos īpašniekus, pastāstīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Sintija Virse.

Virse stāstīja, ka divi 1991. gadā dzimuši vīrieši atgriezušies savā teltī, kur viņus pārsteigušas divas nepazīstamas personas. Uz jautājumu, ko abi cilvēki dara teltī, atbildēts ar šāvieniem, iespējams, no gāzes pistoles, skaidroja policijas pārstāve.

Abi cietušie ir nogādāti slimnīcā, tomēr nav guvuši dzīvībai bīstamas traumas.

Valsts policija saistībā notikušo ir sākusi kriminālprocesu par miesas bojājumu nodarīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!