Foto: DELFI Aculiecinieks

Smagā satiksmes negadījumā Bauskas novadā cietuši četri cilvēki, tostarp arī bērns, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Sestdien plkst.17.22 Bauskas novada Codes pagastā autoceļa Rīga - Bauska - Lietuvas robeža 51 kilometrā automašīnai "Volvo FH12" ar piekabi "Humbaur" plīsa priekšējā riepa.

Automašīnu, kuru vadīja 1962. gadā dzimis vīrietis, iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur aizķēra automašīnu "KIA Sorento", kas saskrējās ar pretī braucošu automašīnu "Ford Fiesta".

Negadījuma rezultātā cieta "KIA Sorento 1976. gadā dzimušais vadītājs, kā arī 1992. gadā dzimusī "Ford Fiesta" vadītāja un pasažieri - 1971. gadā dzimusi sieviete un 2012. gadā dzimis zēns, informē policija.

Arī "Delfi" aculiecinieks Ilvars pastāstīja, ka vēl šodien grāvī atrodas vakar avarējusī automašīna.

"KIA Sorento" vadītājam un "Ford Fiesta" pasažierei mediķi konstatējuši galvas traumas, kā arī roku un kāju traumas. Cietušais bērns slimnīcā ticis nogādāts ar smadzeņu satricinājumu. Avārijā vissmagāk cieta "Ford Fiesta" vadītāja. Sieviete tika iespiesta automašīnā un viņai bija dzīvībai bīstama asiņošana. Mediķiem izdevās sievietes veselības stāvokli stabilizēt notikuma vietā un nogādāt cietušo slimnīcā.

Negadījumā strādājušas četras NMPD brigādes, tostarp arī speciālista brigāde.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā policija reģistrējusi 68 satiksmes negadījumus, tajos cietuši 15 cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!