Pirmdien uz Dienvidu tilta, Rīgā notikusi avārija, kurā iesaistīta kravas automašīna, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Noteiktu laiku bija slēgtas visas trīs joslas virzienā uz Pārdaugavu, un policija satiksmi novirzīja uz Krasta ielu. Pulksten satiksme tika daļēji atjaunota - atbrīvotas divas joslas.

Vēlāk vakarā satiksme tika atjaunota pilnībā. Ap puksten 21 darbs avārijas vietā bija pilnībā pabeigts - kravas auto ir nogādāts stāvvietā un arī savākta izbirusī krava, aģentūru LETA informēja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Izsaukumu Valsts policija saņēma pulksten . Zināms, ka kravas auto vadītājs zaudējis kontroli pār auto un iebraucis apmalē. Pēc sadursmes kravas auto saslīdējis tā, ka nobloķējis visas trīs braukšanas joslas un daļēji bija izbirusi krava. Citas automašīnas negadījumā nav iesaistītas, apliecināja policijā.

Autovadītājs ir no Polijas, viņa izelpā konstatētas 2,69 promiles alkohola. Tas nozīmē, ka auto tiks nogādāts policijas stāvvietā, bet autovadītājam tiek atņemtas tiesības piedalīties ceļu satiksmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!