Foto: Shutterstock

Otrdien Gaiļezerā atrastas jaunieša mirstīgās atliekas. Tas, iespējams, ir bezvēsts pazudušais Kristiāns, kuru tuvinieki meklējuši kopš 3. decembra, otrdien vēstī LNT raidījums "Degpunktā".

Līdz ar tuviniekiem jaunieša meklēšanā tika iesaistījušies Latvijas iedzīvotāji, bet jaunieša fotogrāfija izplatīta internetā.

Raidījums vēstī, ka pagājušajā nedēļā Gaiļezera krastā netālu no vietas, kur videokameras pēdējo reizi bija fiksējušas jaunieti, atrasta viņa soma. Brīvprātīgie sākuši pārmeklēt ezeru gan ar suņu, gan robotu un videokameru palīdzību.

Kas aizdomīgs esot pamanīts jau pirmdien, bet otrdien, kad laikapstākļi to atļāvuši, ūdenslīdēji no ezera izcēluši jauna cilvēka ķermeni. Raidījums norāda, ka vēl jāveic visas nepieciešamās darbības, lai pārliecinātos, vai tas ir bezvēsts pazudušais Kristiāns. Taču patlaban visas pazīmes par to liecinot, skaidro raidījums. Vienlaikus raidījums neprecizē identitāti apliecinošās pazīmes.

Jau ziņots, ka Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Teikas iecirkņa policisti lūguši palīdzību bezvēsts pazuduša jaunieša – Kristiāna Kārkliņa – meklēšanā.

Jaunietis pēdējo reizi redzēts ceturtdien, 3. decembrī, ap pulksten 7:00, kad viņš izgājis no savas dzīvesvietas Mežciemā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!