Foto: Kadrs no video
Pagājušajā sestdienā, 30. maijā, ap pulksten 18 Carnikavas novada Garciemā notikusi konfliktsituācija starp kādu autovadītāju un diviem gājējiem, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Likumsargi norāda, ka iespējamais konflikta cēlonis – autovadītāja un abi gājēji nespēja sadalīt ceļu, proti, nevarēja vienoties, kuram ir priekšroka.

Sākotnēji konflikts bijis mutisks, taču vēlāk iesaistījušās citas personas, konfliktam izvēršoties fiziskās sadursmēs.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirknī par šo gadījumu sākti divi kriminālprocesi - pēc 13. nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību un pēc Krimināllikuma 185. panta 1. daļas - par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Policijai ir zināmas visas konfliktā iesaistītās personas, kā arī izņemts gāzes ierocis. Patlaban tiek skaidroti precīzi notikušā apstākļi.

Sociālajos tīklos izplatīts kāds videomateriāls, kurā redzama daļa no konfliktsituācijas. Policijā piebilst, ka video redzamais nav pilns notikuma atspoguļojums, un tajā ir redzams tikai fragments no notikuma, pēc kura nevar izdarīt viennozīmīgus secinājumus, jo nav redzams, kā sācies konflikts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!