Foto: PantherMedia/Scanpix

Greizsirdības uzplūdā kāds vīrietis nodarījis miesas bojājumus savai bijušajai draudzenei un viņas jaunajam draugam. Pret uzbrucēju, kurš jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā, sākts kriminālprocess, informēja Valsts policija (VP).

Pagājušajā svētdienā kādā dzīvoklī Pētersalas ielā Rīgā kopīgas iedzeršanas laikā izcēlās konflikts, kura laikā kāds 1983. gadā dzimis vīrietis nodarīja miesas bojājumus savai draudzenei un viņas jaunajam draugam.

Konflikta laikā 1983. gadā dzimušais vīrietis, paķerot nazi, sāka ar to vicināties un nodarīja miesas bojājumus savai bijušajai dzīvesbiedrei un viņas jaunajam draugam. Pēc tam viņš devās projām no dzīvokļa.

Par notikušo cietušie izstāstīja kādam no saviem kaimiņiem, kurš arī izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Savukārt mediķi par notikušo ziņoja policijai.

Skaidrojot aizdomās turētā personību, atklājās, ka vīrietis jau iepriekš vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziegumiem. Otrdien Rīgas reģiona pārvaldes Ziemeļu iecirkņa policisti vīrieti aizturēja viņa dzīves vietā.

Patlaban par notikušo uzsākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Ekspertīze vēl skaidros nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpi. Pēc tam arī tiks precizēta noziedzīgā nodarījuma kvalifikācija un aizdomās turētā iespējamā atbildība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!