Rīgā, Grīziņkalnā piektdien atrasti divu vīriešu līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Uzsākot izmeklēšanu, noskaidrots, ka uzbrukumā cietuši vēl trīs cilvēki, portālu "Delfi" informēja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes pārstāve Sigita Pildava.
Sākotnējā policijas informācija liecina, ka piecu cilvēku kompānija Grīziņkalna parkā lietojusi alkoholu. Naktī uz piektdienu minētajai kompānijai uzbrukuši četri cilvēki, kas, iespējams, huligānisku motīvu vadīti, cilvēkus smagi piekāva.

Izmeklējot parkā notikušo dubultslepkavību, policija noskaidrojusi divi vīrieši un viena sieviete piektdien no rīta smagi piekauti un nogādāti slimnīcā.

Policija lūdz atsaukties tos iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija par šo noziegumu vai tajā iesaistītajām personām. Lūgtas atsaukties arī tās personas, kas laika posmā no 7.jūnija pulksten 22.00 līdz 8.jūnija pulksten 5 atradušās Grīziņkalna vai skeitparka apkārtnē.

Visus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas varētu sekmēt šī nozieguma atklāšanu lūdzam zvanīt Rīgas Galvenās policijas pārvaldes kriminālpolicijai pa tālruni 7086714 ; 112; 02, vai arī vērsties personiski tuvākajā policijas iecirknī. Anonimitāte garantēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!