Iekšlietu ministrs Māris Gulbis un Ministru prezidenta biedrs Ainars Šlesers naktī uz svētdienu piedalījušies policijas akcijā, kuras laikā aizturēti vairāki narkotiku tirgoņi un pircēji, aģentūru LETA informēja ministra preses sekretāre Maija Celmiņa.
Par narkotiku tirgošanu ‘Roxy’ aizturēti 7 cilvēki

Reida laikā klubā "Depo" un netālu no kluba "La Rocca" vairāki cilvēki aizturēti par narkotiku glabāšanu, bet kādā Vecrīgas interneta kafejnīcā - par narkotiku tirdzniecību.

Operāciju vadījis Rīgas Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuze. Ministrs esot apmierināts ar reida gaitu un rezultātiem.

Ministrs uzskata, ka policijai, strādājot pie lielo narkotiku tirdzniecības shēmu atklāšanas, uzmanība jāvelta arī narkotiku apkarošanai naktsklubos un interneta kafejnīcās, kā arī jāveic pārbaudes par nepilngadīgo atrašanos naktī šādās vietās. Gulbis sola, ka pilsētas nakts dzīvei, īpaši klubiem un interneta kafejnīcām, kur pārsvarā uzturas jaunieši un pusaudži, policija arī turpmāk pievērsīs pastiprinātu uzmanību.

Iekšlietu ministrs uzskata, ka jāpilnveido normatīvie akti, lai sekmīgāk cīnītos ar narkotiku izplatīšanu, un atbalsta Latvijas Pirmās partijas ierosināto stingrāku sodu noteikšanu par šādiem noziegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!