Trešdien, 13.maijā, Limbažu novadā 1993.gadā dzimuša vīrieša vadīta "Ford Fiesta" automašīna iebraukusi pretējā joslā un izraisījusi sadursmi ar ar 1958.gadā dzimuša vīrieša vadīto "Daf FT XV 105" automašīnu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

"Daf" automašīna bijusi cietajā sakabē ar puspiekabi "Schmitz Cargobull". Avārija notikusi pulksten Skultes pagastā, Vārzas, autoceļa Rīga-Igaunijas robeža 45.kilometrā. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts "Ford" vadītājs.

Savukārt naktī uz ceturtdienu, ap pulksten , slimnīcā vērsies kāds 1982.gadā dzimis vīrietis. Viņam 13.maijā ap pulksten 18:00 Liepājā, Oskara Kalpaka ielā, pie Kalpaka tilta uzbraukusi nenoskaidrota automašīna. Negadījumā vīrietis guvis miesas bojājumus.

Atsaucities uz aculiecinieka redzēto, portāls "Delfi" jau ziņoja par avāriju uz Baltezers-Ainaži šosejas. "Policija paziņoja, ka cietušo nav, bet, ja tas tā ir, avārijā iesaistītie dzimuši "laimes krekliņā"," iepriekš rakstīja notikušā aculiecinieks.

Kopumā trešdien notikušas 69 avārijas, no kurām 26 fiksētas Rīgā. Septiņos negadījumos cietuši septiņi cilvēki.

13 šoferi sodīti par braukšanu reibumā, bet 202 autovadītājiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!