Jūrmalā pagājušās nedēļas nogalē asiņains iznākums bijis divu agrāk sodītu vīriešu iedzeršanai - viens no viņiem smagi sadūra savu bijušo kameras biedru un pudelesbrāli, kurš nonāca slimnīcā, bet otru par šo noziegumu aizturēja policija.
Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes preses sekretāre Inga Skuja informēja, ka sestdien ap plkst.21.30 kopīgas alkohola lietošanas laikā kādā Babītes ielas dzīvoklī Jūrmalā izcēlies konflikts starp 1954.gadā dzimušo agrāk par slepkavību sodīto Ivanu un agrāk par smagiem noziegumiem sodīto 1964.gadā dzimušo Sergeju, kuri iepriekš sodu izcietuši vienā ieslodzījuma vietā.

Konflikta brīdī Ivans liecinieku klātbūtnē ar virtuves nazi sadūra Sergeju. Viena no strīda lieciniecēm cietušā civilsieva uz notikuma vietu izsauca ātro palīdzību, minētajā dzīvoklī nekavējoties ieradās arī policijas darbinieki, kuri aizturēja Ivanu.

Sergejs ievietots slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā, viņa veselības stāvoklis ir stabils, un šobrīd viņš jau pārvests uz traumatoloģijas nodaļu.

Bet Ivanam Jūrmalas tiesa otrdien piemēroja drošības līdzekli - 30 diennakšu apcietinājumu.

Ierosināta krimināllieta par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, ja to izdarījusi persona, kas jau agrāk izdarījusi slepkavību, par ko krimināllikums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!