Foto: Valsts policija

Valsts policija 12. martā Salaspilī aizturējusi vīrieti, kurš pagājušā gada vasarā kopīgas iedzeršanas laikā satrakojies, uzbrucis savam paziņam un gandrīz nokodis viņam ausi, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Likumsargi noskaidrojuši, ka kādā pērnās vasaras dienā divi seni paziņas – skolasbiedri – satikušies un nolēmuši kopīgi atpūsties dārza mājiņā Salaspilī.

Kopīgai atpūtai vīrieši bija iegādājušies kasti ar stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem. Dažas stundas vēlāk viens no vīriešiem sācis neadekvāti uzvesties un meties savam paziņam virsū, ar zobiem iekožoties viņa ausī. Vīrietis pāridarītāju veiksmīgi nostūmis nost un izsaucis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu, jo auss sākusi stipri asiņot.

Veicot izmeklēšanu un saņemot ekspertīzes rezultātus, Salaspils iecirkņa policisti 12. martā dzīvesvietā aizturējuši iespējamo vainīgo personu.

Aizturētais vīrietis dzimis 1971. gadā un iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 130. panta – par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sodu.

Aizturētais vīrietis atrodas izolatorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!