Aizvadītajā naktī Aizkraukles rajonā, uz autoceļa Rīga-Daugavpils, kāds autovadītājs, būdams alkohola reibumā, izraisījis avāriju, kurā gājis bojā 68 gadus vecs vīrietis. Lai gan ir droši zināms, ka automašīnu vadījis cilvēks dzērumā, vēl nav noskaidrots, kurš tieši tas bija.
Kā informēja Ceļu policijas pārvaldes galvenais inspektors Mārtiņš Vabulis, šonakt pēc plkst.4 autoceļa 91.kilometrā automašīna "Audi 90" iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Volkswagen Golf". Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā no gūtajām traumām mira "Golf" vadītājs.

Pēc Vabuļa teiktā, automašīnā "Audi" atradās vīrietis un sieviete, kuri bija alkohola reibumā. Taču neviens no abiem pēc negadījuma neatzina, kurš vadījis transporta līdzekli. Policija tuvākajā laikā ierosinās krimināllietu par šo avāriju. Tieši tas, pēc Vabuļa domām, varētu būt iemesls, kāpēc šie cilvēki nevēlas atzīt, kurš vadījis automašīnu. "Audi" pasažiere guvusi vieglus miesas bojājumus.

Vabulis uzsvēra, ka pēc Līgo svētkiem Latvijā notikušas vairākas smagas autoavārijas, kurās gājuši bojā četri cilvēki. Cilvēki, zinot, ka policija pastiprināti kontrolēs, vai vadītāji ir lietojuši alkoholu, izvairās vadīt automašīnu alkohola reibumā, bet jau nākamajā dienā pēc svētkiem pārkāpj likumu, norādīja Ceļu policijas inspektors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!